Despre noi

Ubbink este un producător tradițional olandez, specializat în produse pentru ventilație centralizată. Aceste produse sunt dezvoltate și fabricate încă din anul 1959, însă cu toate acestea, istoria companiei datează din 1896, făcând parte din grupul multinațional Centrotec Sustainable AG.

Air Excellent este primul sistem complet de distribuție a aerului, care a fost dezvoltat și fabricat doar pentru ventilație rezidențială, încă de la început. Este unul dintre puținele sisteme de distribuție a aerului, care deține certificate care confirmă calitatea și siguranța sănătății sale.

Beneficii

  • Proiectare și instalare fără probleme
  • Tubulatură cu rezistență mecanică ridicată
  • Suprafață interioară netedă și igienică care reduce înfundarea
  • Proprietăți antibacteriene și antistatice ale tubulaturii
  • Set complet de accesorii

Proprietăți

Flexibilitate
Rezistență mecanică
Etanșeitate
Material

Soluții

Rezidențial

Clădiri rezidențiale, birouri

Pe măsură ce clădirile devin mai bine izolate și etanșe, este necesară ventilația pentru a crea și a susține un mediu sănătos și o calitate ridicată a aerului interior. Cu toate acestea, o distribuție de aer prost proiectată sau instalată, sistemul va irosi energie prin pierderi inutile de presiune și / sau scurgeri de aer deoarece unitatea de ventilație va trebui să funcționeze în afara parametrilor nominali.

Apartamente

Apartamente

Viața în interiorul apartamentelor generează atât umiditate cât și poluanți. Umiditatea condensează pe ferestre și pe pereți, astfel provocând deteriorarea structurală a acestora.

Sisteme

Sistem D-box

Sistem D-box + Aerfoam

Sistem tubulatura rotunda

Sistem tubulatura ovala

Tubulatura rotunda

Tubulatura ovala